Fiecare realizare mareata germana contine precizie si inspiratie. Fondat in anul 1934 de Wilhelm si Curt Mast. Faimosul Jagermeister nu si-a schimbat reteta de la realizarea sa cu peste 85 de ani in urma, cand fiul lui Wilhelm, Curt Mast creaza aceasta reteta inedita acum fiind cea mai cunoscuta bautura germana la nivel international. Inspirata din natura, reteta are in compozitie 56 de ierburi aromatece si condimente si fiecare picatura de Jagermeister vine dintr-unul dintre cele 445 de butoaie din lemn de stejar din pivnita fabricii.Acest sortiment este ca o natura intr-o sticla, fiind obtinut din ierburi aromatice, radacini, flori si fructe de cea mai inalta calitate toate macerate si infuzate separat si apoi imbinate modern. Reteta are in compozitie 56 de ingrediente, dar lista completata a lor este un secret atent pastrat. Jagermeister se savureaza intr-un shot, dar completeaza perfect si long drink-urile. Culoare: RosiaticMiros: Buchet aromatic intens de ierburi aromatice, fructe si note florale.Gust: Note de lemn dulce, condimente dominate de scortisoara si piper negru imbinate cu accente fructate de prune si coji de portocale imbracate intr-un finisaj lung cu influente de lemn dulce si piper.