Povestea Casei lui Gabriel Boudier se bazeaza pe princiipiile si valorile fondatorilor sai si in primul rand pe pasiune, angajament si evenimente cheie ce au stabilit azi numele si reputatia buna. Gabriel Boudier este de asemenea o poveste a unui loc, Dijon, care si-a dat numele “Crème de Cassis de Dijon”, acum o indicatie geografica cunoscuta in toata lumea. Ginul de sofran provine dintr-o reteta redescoperita in arhivele Boudier fiind realizat in totalitate la Dijon in Franta iar ingredientele care alcatuiesc acest gin sunt ienupar, sofran, iris, coriandru, lamaie, coaja de portocla, radacina angelica care da un caracter delicat, picant cu note exotice. De la Londra pana la Pondicherry, Saffron Gin este aperitivul pentru ocazii festive, cu o promisiune a gustului exotic.Miros: Arome de sofran cu caracter picant si note de citrice.Gust: Note care duc sper un gin traditional, usor uscat si cu accente de condimente.Finish: Finish sofranul persista mult dup ace aroma celorlalte botanice s-a estompat.