Lui Thomas Henry, un farmacist din Manchester, i se atribuie prima productie de apa carbogazoasa, pe care a realizat-o in butoaie de 12 galoane, folosind un aparat bazat pe proiectul lui Priestley. La inceput, apele imbuteliate au fost folosite in scop medical, dupa cum reiese dintr-o scrisoare scrisa de industriasul englez Matthew Boulton catre filosoful Erasmus Darwin in 1794.Sebastian Brack si Norman Sievert sunt cei 2 fondatorii a bauturilor Thomas Henry, cu spiritul lor pionieresc doresc sa schimbe lumea la fel ca si omonimul lor, Thomas Henry.In 2010 la Berlin acestia au dezvoltat idei pentru primele lor mixere de bar in colaborare cu barmani de top si profesionisti in gastronomie.Toate ingredientele utilizate in bauturile racoritoare trebuie să fie de o puritate ridicata, naturale si de o calitate alimentara pentru a obtine o bautura de calitate. Printre acestea se numara apa, dioxidul de carbon, zaharul, acizii, sucurile si aromele. Spicy Ginger Beer de la Thomas Henry este o experienta iconica de bere de ghimbir!Berea Spicy Ginger Beer a fost creata impreuna cu cei mai buni barmani - denumita ca fiind cea mai picanta tentatie de cand a fost gandita pentru prima data berea de ghimbir. Exista o armonie perfecta de dulceata si o picanterie remarcabila provenita de la ghimbirul natural si o nota de ardei iute naturala, impreuna cu arome proaspete de citrice.Spicy Ginger Beer este perfecta amestecata cu vodca dar si cu bauturi spirtoase clare si inchise la culoare, de la gin la rom.