Casa Ca Di Rajo fondata in 2005, condusa de fratii Simone, Alessio si Fabio. Casa Ca DI Rajo este situata la o mosie intr-un sat medieval din Italia si detine cele mai inovative tehnologii de vinificatie si o echipa tanara. Ca 'di Rajo Cuvee del fondatoare reprezinta sufletul conceptului sau de Prosecco, un vin intens si complex, cu un reziduu de zahar foarte mic (6 g / l), capabil sa transmita esenta caracteristicilor teritoriului. Struguri glera sunt recoltati manual la jumatatea lunii septembrie si sunt specifici zonei valdobbiadene cu presare foarte moale. Tehnica de productie este Charmat lung intre 70-90 zile. Maturarea are loc cu 45 de zile inainte de comercializare. Culoare: galben pai- briliant, cu reflexe verzui, perlaj foarte fin si persistent. Miros: flori de salcam, de intensitate buna, cu note particulare de mar, lamaie si grepfrut. Gust are o structura buna, moale cu fructe emergente, echilibrata si savuroasa, placut si armonioas. Temperatura de servire: 6-8 ° C. Asocieri gastronomice: aperitiv, deserturi