Bottega Fragolino este o băutură pe bază de vin, cu o aromă inconfundabilă, care amintește în special de căpșunile sălbatice aromate. După zdrobire, strugurii sunt supuși unei presări moi pentru a separa mustul de piele. Prima fermentare are loc în rezervoare de oțel la temperaturi controlate. A doua fermentare conform metodei Martinotti, are loc într-o autoclavă, un rezervor special de oțel sub presiune care permite controlul precis al presiunii și temperaturii, precum și adăugarea de suc de căpsuni și arome naturale. Vinul este apoi stabilizat la rece, filtrat si îmbuteliat.Culoare: galben deschis cu reflexe verzuie. Miros: aromă în principal fructată, cu note intense de căpșuni și căpșuni sălbatice. Gust: dulce, proaspat, fructat, cu note puternice de căpșuni sălbatice care amintesc de senzatiile olfactive. Temperatura de servire: 6-8 ° C. Asocieri gastronomice: deserturi, produse de patiserie uscate, fructe și in special cu căpsuni.Datorită conținutului său moderat de alcool și a dulceții plăcute, este indicat în orice moment al zilei și este sinonim cu sărbătoare si bucurie.