Patron Tequila spune : Noi nu am inventat tequila, noi doar am perfectionat-o. Agave-ul se coace foarte incet, la fiecare opt ani. Asadar, Jimadorii nostri priceputi au mare grija sa gaseasca si sa dezradacineze doar acele agave albastre cu un continut optim de zahar pentru a obtine cea mai buna tequila din ele, iar tot acest proces se face manual, cu o unealta numita coa cu care se indeparteaza frunzele agave-ului pentru a dezvaluii inima plantei. Dupa acest proces inima agave-ului, numit pina sunt coapte in cuptoare mici de caramida, pentru a fi siguri ca se coc uniform iar mai apoi sunt zdrobite de o piatra vulcanica de doua tone. Amestecul rezultat este fermentat mai apoi timp de 3 zile si imbatranit in butoaie de stejar confectionate manual.Patron Anejo este fabricat manual, din cel fin suc de agave rezultat din precesul descis mai sus si este distilat cu atentie, in loturi mici, la Distileria Patron din Mexic, dupa care este imbatranit in butoaie confectionate manual din stejar francez, stejar maghiar si butoaie de whisky american. Mirosul este predominant cu note calde de lemn de stejar, vanilie si stafide, iar gustul se dezvolta ca o armonie perfecta intre note lemnoase, arome de vanilie, miere de albine si stafide. Finish-ul este unul lung cu accente de caramel si fum.