Terenurile Castelului Castello della Sala se intind pe 500 de hectare caracterizate de dealuri blande bine expuse la rasarit, cu solul argilos si calcaros si podgorii cu variatii excelente de temperatura. O zona foarte potrivita pentru productia de vin alb. Numele Cervaro provine din familia care a detinut Castello della Sala, Monaldeschi della Cervara si a fost printre primele vinuri albe italiene care a efectuat fermentatia malolactica si imbatranirea in baricuri odata cu prima epoca in 1985. Acest sortiment este conceput pentru a se rafina in timp si este obtinut din struguri Chardonnay recoltati la maturitate deplina cu un profil proaspat si aromatic, imbinati cu o mica parte din strugurii Grechetto pentru a-i contura complexitatea. Culoare: Galben pai cu nuante verzui.Miros: Note usor prajite de arome de citrice si fructe exotice.Gust: Arome proaspete cu note de musetel si fructe albe. Finis: Savuros.Asocieri gastronomice: Preparate din peste, paste, legume, preparate din carne alba, risotto cu ciuperci.