Se spune adesea ca „vinurile Margaux reaprind stomacul fara a obosi capul”. Acest lucru se confirma in timpul degustarii, cand se dezvaluie finetea si eleganta lor impresionanta.Vinurile Château d’Arsac au un potential excelent de invechire, dar pot fi savurate si tinere, in functie de epoca. Este una dintre cele mai vechi mosii din regiunea Medoc, Château d'Arsac are peste 900 de ani de istorie bogata. Chateau d'Arsac Margaux Cru Bourgeois a fost desemnat Margaux DOP (Denumire de origine protejata). Soiurile de struguri folositi sunt 70% Cabernet Sauvignon si 30% Merlot. Fermentatia are loc 2-4 saptamani in cuve din otel inoxidabil cu pompare. Imbatranirea timp de 12 luni in butoaie Bordeaux noi si vechi de un an. Culoare: rosu-granat. Miros: cirese morello asociate cu unele note picante. Gust: vinul dezvolta o prospetime frumoasa, bine structurata, taninurile raman fine. Temperatura de servire: 15 - 18°C. Final echilibrat si lung.