Construit pe ruinele unei cetati distruse in timpul razboiului de o sută de ani, Château de Cauze este acum gestionat dinamic de familia Laporte. Produs dupa finele Saint-Emilions, acest sortiment este obtinut din soirile de struguri Merlot si Cabernet Sauvignon. Strugurii sunt recoltati o parte manual și o parte mecanic, așa cum se intampla adesea in Bordeaux. Vinificarea este cat se poate de traditionala. Chateau du Cauze Saint-Emilion Grand Cru este un vin foarte versatil care se va asocia foarte usor cu orice fel de mancare din carne rosie sau din carne de pasare. Acest sortiment este excelent daca doriti sa il pastrati in pivnita, deoarece cu timpul devine tot mai bun.Culoare: Rubin inchisMiros: Note delicate de fructe rosii deschid buchetul urmate de accente de condimente prajite Gust: Amplu cu taninuri perfect moiTemperatura de servire: 15-18°CAsocieri gastronomice: Se potriveste alaturi de preparate din carne de pasare si alaturi de preparate din carne rosie