Poate fi putin confuz, dar acest Manzanilla este efortul rezultat al trei bodegas. Mai intai se afla Pedro Domecq, denumirea legendara din spatele vinurilor legendare, care au fost preluate de Allied Lyons in anul 1994 si mai tarziu de Pernod Ricard, unde unele dintre cele mai prestigioase vinuri au fost vandute si au plecat la Lustau si Osborne. Cu toate acestea insasi brandul Domecq precum si o parte din brandy au ajuns sub aripa Gonzalez Byass acestia fiind responsabili pentru acest nou Domecq Manzanilla.Pedro Domecq Sherry Manzanilla Very Dry este un tip special, foarte delicat de sherry fino, obtinut din struguri Palomino, cultivat in podgorii mai reci, mai aproape de coasta spaniola. Solera este apoi imbatranita sub un strat de flora de drojdie in bodegas din orasul de coasta Sanlucar de Barrameda. Aici temperaturile mai scazute si umiditatea mai ridicata creeaza un strat de flori mai groase si mai uniforme, ceea ce duce la un sherry palid si uscat si foarte delicat. Manzanilla este mai delicata decat Fino maturat in climatul mai cald din Jerez. Numele acestui vin se refera la aroma despre care se spune ca aminteste de musetel sau manzanilla. Se serveste racit cu masline, migdale, creveti fierti sau la gratar.Miros: Buchetul acestui vin se remarca prin notele proaspete de lamaie si notele proaspete floraleGust: Gustul incepe cu note de mere crocante usor salinizate, ierburi usoare si cateva note picante spre finalFinis: Finisajul este unul mediu cu o amaraciune usoara si citrica