Jägermeister este o afacere de familie ce a luat naștere în 1878 . Inițial, Wilhelm Mast fabrica oțet și vin, iar ulterior fiul său, Curt, a creat rețeta de Jägermeister. Aceasta este o băutură aromată, produsă din combinația a 56 de ingrediente naturale. Lichiorul de plante Jägermeister este ideal ca digestiv și se servește foarte rece, la o temperatură de -18C, pentru a-i scoate la iveală paleta remarcabilă de arome. Parfumul lichiorului are note pregnante de radacină de lemn dulce, iar aroma ăți oferă note de anason, portocală amară, cuișoare, coajă de portocală și lemn dulce. Produsul trece prin mai mult de 300 de teste înainte să iasă din fabrică, pentru că perfecțiunea nu este ceva cu care Jägermeister este indulgent. Atunci când bei Jägermeister nu există decât o singură regulă. Întreabă-te ce te face să simți că trăiești, fii liber, distrează-te și întotdeauna servește Jägermeister rece ca gheața!