Un antreprenor istet si un maestro in medicina pe baza de plante au facut un parteneriat magic. Alessandro Martini si Luigi Rossi au preluat Distileria Nationala de vinuri si spirtoase intr-un sat mic din Torino, astfel din 1863 creeaza bauturi celebre in lume. De la plantele aromatice ale celebrului Vermut pana la efervescenta aurie a vinurilor Asti intinsa pe continente au in esenta inradacinarea regiunii Piemontului. Pentru a crea acest prosecco plin de viata, Wine Master, amesteca strugurii aromatici Glera cu Chardonnay si Pinot Noir. Martini Prosecco Extra Dry este crocant cu note de fructe si se recomanda a se servi intr-un pahar racit pentru a-si putea dezvalui aromele delicioase.Culoare: Galben pai Miros: Buchet cu note de mar si cimbruGust: Structura buna si lejera unde notele de fructe dominate de mar sunt invaluite in accente de cimbruAsocieri gastronomice: Martini Prosecco este un aperitiv minunat, dar poate fi servit si alaturi de aperitive sau preparate din peste la gratar
